fbpx

LA CANTINA Jolanta Zakordoniec Spółka Jawna realizuje przedsięwzięcie pn. „La Cantina – dywersyfikacja oferty gastronomicznej w Dolinie Trzech Stawów w Katowicach”.

Celem niniejszego projektu jest zwiększenie odporności przedsiębiorstwa na sytuacje kryzysowe wpływające na branżę gastronomiczną. Dotyczy to rozszerzenia działalności usług i pozyskanie nowego typu klientów, a przez to zwiększenie przychodów z tego tytułu, co uniezależni Wnioskodawcę od możliwych zmian na rynku. Rozszerzenie działalności Wnioskodawcy w szczególności polegać będzie na wprowadzeniu nowych usług gastronomicznych:

  • desery bez cukru i bez glutenu (nowy produkt)
  • na miejscu, na wynos i w dowozie,
  • liofilizowane (nowy produkt) – na miejscu, na wynos i z dowozem – do wielu dań i do koktajli
  • menu vege – na miejscu, na wynos, z dowozem,
  • koktajle bezalkoholowe, kawy i napoje mrożone
  • na miejscu, na wynos, z dowozem,
  • olej tłoczony – na miejscu do potraw, na wynos, z dowozem,

Okres realizacji projektu: 01.08.2024 r. – 31.07.2025 r.
Wartość całkowita projektu: 739 551,83 PLN
Dofinansowanie: 472 713,71 PLN